Oyakodon Private Cooking | Beginner | by Sakura Cook : ONLINE INTERACTIVE COOKING

¥8,000
SKU
Sakura Cook ONLINE Oyakodon Private Cooking






Online interactive cooking class via the ZOOM cloud meetings.

オンライン・インタラクティブ料理教室(クラウド会議システムZOOMを活用)

This activity will be scheduled upon your request. You will receive the confirmation of your booking availability within 24 hours from Sakura Cook. We will full refund if we cannot accept your reservation.
このクラスは当ページでの予約・お支払い後、24時間以内にSakura Cookからお返事のメールを差し上げます。もしリクエストいただいた日程の予約が取れない場合は全額返金いたします。Webでのお支払いはPayPalのみですが、日本にお住まいの方には銀行振込も対応させていただきます。銀行振込をご希望の場合は、まずメールでリクエスト日時をご連絡ください。 contact@sakuracook.jp

Overview 概要

Oyakodon is a Japanese home meal with chicken and egg on rice. You can cook with just one pan and simple ingredients.
親子丼はご飯の上に鶏肉や卵を乗せる日本の家庭料理です。簡単な材料と、たった1つのお鍋で調理することができます。

Preparation 事前準備

Ingredients and Utensils 食材と道具

Before the class starts, you need to prepare the ingredients and kitchen utensils. Below are the main ingredients and utensils. For details, see the "Preparation list" of the photo on this page.
クラスがスタートする前に、食材や調理道具を準備していただく必要があります。以下は主な食材や道具です。詳細はこのページに掲載されている写真の「準備リスト」をご覧ください。

Main ingredients: chicken thigh, onion, egg, cooked rice, sugar, soy sauce
Main utensils: cutting board, kitchen knife, pan, stove, measuring cup, tablespoon, teaspoon
主な食材:鶏もも肉、玉ねぎ、卵、ご飯、砂糖、醤油
主な道具:まな板、包丁、鍋、コンロ、計量カップ、大さじ、小さじ

Device 通信機器

You will actually cook with your instructor. As a device, you need a computer with a camera, smartphone or tablet. We will cook while checking each other's video and audio through the device. Use your hands for cooking, so place your device where it's easy to see.
Before the class starts we will give you the URL of the ZOOM meeting. Please connect to the URL from your device.
あなたはインストラクターと一緒に実際に料理をします。カメラ付のパソコンかスマートフォンかタブレットが必要です。私たちは機器を通じてお互いに映像と音声を確認しながら料理をします。両手を料理のために使いますので機器は見やすいところに置いてください。
クラスが始まる前にZOOMミーティングのURLをお知らせします。あなたの機器からURLに接続してください

Activities

Cooking level: beginner 料理レベル:初級
Duration : 30 minutes 所要時間:30分
Cooking steps 調理のステップ
 1. Cut ingredients 食材をカットする
 2. Make soup with seasonings 調味料を合わせて出汁を作る
 3. Put the ingredients in the soup and stew 出汁の中に食材を入れて煮込む

Schedule

Business hours / 01:00-13:00 at GMT (10:00-22:00 at JST)
開講時間/GMT(グリニッジ標準時間)01:00-13:00 日本時間10:00-22:00

*Please CONFIRM THE TIME on your own before you add to cart!!
*本ページの時間はGMTで表記されています。予約・支払前に日本時間をご確認ください。

https://greenwichmeantime.com/time-gadgets/time-zone-converter/

*Reservations must be made at least 48 hours before the start time.
*スタート希望時間の48時間前までにご予約ください。

contact@sakuracook.jp

TEL  +81-(0)6-6626-9088

Capacity and price (Tax included) 定員と税込価格

Regular price : 8,000JPY / 1 group (up to 8 people)
Launch campaign price (until July 31th, 2020) : 6,400JPY / 1 group (up to 8 people)
通常価格:8,000円/1グループ(8名まで)
新発売キャンペーン価格(2020年7月31日まで):1グループ(8名まで)
*10歳以下のお子様は無料で一緒に参加できます。

Cancellation Policy

Full amount will be refunded if contacted up to 3 days (72 hours) prior to the event. Otherwise no refund will be granted.
3日前(72時間前)までにご連絡いただいた場合は全額返金いたします。それ以降の返金はございません。銀行振込の場合には返金の際に振込料を差し引かせていただきますのでご注意ください。

Sakura Cook OSAKA STUDIO

http://www.sakuracook.jp/

facebook

ZEPHYROS Minami-horie 304, 1-16-16 Minami-Horie Nishi-ku, Osaka, 550-0015

contact@sakuracook.jp

TEL  +81-(0)6-6626-9088

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Vendor product related
Copyright © 2016 nextrip Japan. All rights reserved.